Klanttevredenheid
9
NINA (Female DJ)

Wil je NINA (Female DJ) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van NINA (Female DJ) voor een evenement.

Biografie NINA (Female DJ)

Voor NINA -geboren en getogen in Amsterdam- is creativiteit en muziek altijd al haar passie geweest. NINA. is een veelzijdig muzikaal talent met een enorm gevoel voor sfeer, zij weet op de juiste manier op haar publiek in te spelen, waar nodig pakt ze tijdens het draaien de mic. of draait ze er net even een ander genre- plaatje in zoals alleen zij dat kan. NINA. heeft in 5 jaar tijd elke week in de beste clubs van Amsterdam gedraaid, denk aan Jimmy Woo, Melkweg, Paradiso,Bitterzoet, Supperclub, Club Nyx, ADE en nog veel meer.

Ook in clubs door heel NL wordt zij wekelijks geboekt en internationaal heeft ze tot nu toe op Aruba,Mallorca,Kreta,Bali & veel in Belgie gedraaid. De Festivals die al op haar naam staan zijn o.a: Milkshake, Latin Village, Amsterdams Verbond, 3xNyx Festival & Solar. Genre: Urban/Allround Met haar positieve energie maakt zij alles passend voor een onvergetelijke middag/avond!

NINA (Female DJ) boeken doe je bij Viking Entertainment!

NINA boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
NINA (Female DJ)
NINA (Female DJ)
NINA (Female DJ)
NINA (Female DJ)

NINA (Female DJ) boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
NINA (Female DJ)
NINA (Female DJ)
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

 • 50 jaar ervaring
 • Professioneel
 • Scherpe prijzen
 • Snelle reactie
 • Gratis offerte
 • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095