Klanttevredenheid
9

DJ KIT-T boek je bij Viking

DJ Kit-T  heeft haar ervaring opgedaan in de populaire kroegen Jij & Ik en Ushiwawa in Den Bosch. Haar stijl, enthousiasme en variatie zorgen er nog steeds structureel voor dat beide zaken elk weekend vol zitten. Door de grote mix aan bezoekers heeft DJ Kit-T geleerd zeer divers te kunnen draaien en ook snel te kunnen omschakelen naar de muziekstijl die op dat moment wenselijk is.Haar voorkeur ligt bij Lounge, Dance en Club muziek, maar het Allround draaien blijft zeker tot de mogelijkheden behoren. Ook de samenwerking met muzikanten / vocalisten neemt toe, waarbij oa de combinatie met , Hans Dulfer en pianist Jan Vayne enorm succesvol zijn.

Dat het draaien op de grotere events haar grootste wens is blijkt uit het feit dat zij na haar universitaire opleiding duidelijk gekozen heeft voor hetgeen waar haar hart ligt…..het draaien als DJ !! Door haar achtergrond beseft zij beter dan wie dan ook hoe belangrijk een voorbereiding is en wat de impact kan zijn als de DJ niet waarmaakt waar het event / bedrijf op rekent.
 

Muziekgenre: Dance, House, Lounge, Club, Commercieel
 

Muziekspecialisatie: opzwepende tech en deep house oplopend naar house
 

Referenties: Bavaria Open Air, Festyland, Heerenzittingen, Classic meets House, Mercedes, Sligro, duo optredens met Jan Vayne en Hans Dulfer,  festivals en vele zakelijke events en beurzen.

DJ KIT-T boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095