Klanttevredenheid
9
DJ Miss Faith

Wil je DJ Miss Faith boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Miss Faith voor een evenement.

Biografie DJ Miss Faith

Miss Faith is een Nederlandse DJ en producer die haar eigen muziekstijl heeft ontwikkeld en sindsdien menig feest tot een daverend succes heeft weten te maken. Zo zette ze deze zomer internationale hotspots als Nikki Beach (Ibiza) en Club Seven Puerto Banus (Marbella) volledig op zijn kop.
 
Miss Faith ontdekte haar talent 4 jaar geleden en sindsdien zit haar DJ-carrière in de lift en treedt ze op steeds grotere podia op. Ze heeft het uitzonderlijke talent om één te worden met haar publiek, ze voelt het feest en de mensen aan en heeft het vermogen om haar set hierop af te stemmen.
 
De combinatie van haar aansprekende muziekstijl, haar allure én beeldschone voorkomen lijken hét recept naar een zeer succesvolle carrière. Dit jaar juni is Miss Faith ook een uur lang te horen geweest op SLAM!FM met een speciaal gemaakte mixtape.

DJ Miss Faith boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Miss Faith boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Miss Faith
DJ Miss Faith
DJ Miss Faith
DJ Miss Faith

DJ Miss Faith boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Miss Faith
DJ Miss Faith
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095