Klanttevredenheid
9
Dj-Kicken

Wil je Dj-Kicken boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj-Kicken voor een evenement.

Biografie Dj-Kicken

Mede door vader Kicken werd Henri al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 8-jarige leeftijd tot het eerste optreden als zogenaamde dj. Op de lagere school mocht hij op vrijdagmiddag muziek draaien voor zijn klasgenootjes. Het jaar daarna werd hij gevraagd om de muziek te verzorgen op een schoolfeestje, dit deed hij samen met twee vrienden.

Dj-Kicken boeken

Ook heeft hij bij diverse Belgische radiostations gedraaid, zoals Maasvallei radio, Arcan Radio, Grafiek Maaseik, Radio Royaal Hamont-Achel en nog wel een radiootje waar hij de naam niet eens meer van weet.
Al sinds de jaren 80 draat deze allround dj ook in discotheken. Begin jaren 90 draaide hij elke zomer wekenlang in Valkenburg. Diverse discotheken in België en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen. Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn grote hobby’s! Dit resulteerde tot zijn eerste single ‘I Wanna Dance With Somebody’, een cover van Whitney Houston. Daarna werd Pennywise  door hem onder handen genomen. Dit is nogsteeds een grote hit onder de noemer ‘Let me hear you’. In 2004 maakte hij samen met Mc-q ‘Ain’t no party Like an Alcoholic Party’. Dit is uiteindelijk nog een echte partyhit geweest.
Als u denkt die naam Kicken die ken ik toch , dat kan kloppen want hij is de broer van Patrick Kicken (Veronica).

Boekingen Dj-Kicken

Het is ruim tien jaar geleden dat DJ Kicken doorbrak met zijn mega hit  ‘Aint No Party Like An Alcoholic Party’. Dankzij deze internationale klapper is hij nog altijd een gewilde artiest. Dat blijkt maar weer uit het grote aantal boekingen dit jaar! 

Dj-Kicken boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dj-Kicken boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze dj. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dj-Kicken

Dj-Kicken boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dj-Kicken
Dj-Kicken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095