Klanttevredenheid
9
DJ Jerome

Wil je DJ Jerome boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Jerome voor een evenement.

Biografie DJ Jerome

DJ Jerome is een enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie. Per jaar geeft hij 200 shows door heel Europa. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits.  Van House en Top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B, Jerome draait wat de mensen willen horen!
 

DJ Jerome scoorde een dikke hit met “Sex met die kale”  (+3 miljoen views) deze plaat stond lang genoteerd in alle hitlijsten die Nederland en België rijk zijn.  DJ Jerome is ook een graag geziene gast in de studio van o.a. Mental Theo waar de wereldplaat ‘’My beat shoot back’’ ook is opgenomen.
 

Jerome is inzetbaar als DJ voor vrijwel alle feesten.  Feestcafés, discotheken, bedrijfsevenement, kermissen, feesttenten of festivals, met Jerome is het gegarandeerd FEEST!

DJ Jerome boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Jerome boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

DJ Jerome boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Jerome
DJ Jerome
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095