Klanttevredenheid
9
DJ Jack Orange

Wil je DJ Jack Orange boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Jack Orange voor een evenement.

Biografie DJ Jack Orange

Geboren en getogen in Amsterdam, is Jack al ruim twintig jaar actief en heeft hij op geweldige locaties op alle continenten gespeeld, van LA tot Sydney. Zijn muziekstijl is uniek, omdat hij ongelooflijke variatie in zijn sets brengt, waarbij hij naadloos overgaat in verschillende genres en muziekstijlen.


Hij speelde op internationale festivals als UNTOLD, Impulse outdoor en The Jungle Experience, Nederlandse clubs als ClubNL en Escape en podia als de Harbour Club en IJland en staat regelmatig op diverse ADE-evenementen.

De afgelopen 10 jaar heeft hij diverse afterparties gedaan in de Ziggo Dome voor onder meer Snoop Dogg en Pink Floyd en voor Vrienden van Amstel.

En dan zijn er natuurlijk nog talloze bruiloften, baroptredens en bedrijfsevenementen voor BMW, Thuisbezorgd en vele andere merken, maar ook live DJ-sets op Wild FM, Decibel, Kiss FM LA, Ziggo kanaal 13, BeleefKPN en DanceTV.

Je kunt zeggen dat Jack een echte allround DJ is :-)
 

DJ Jack Orange boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Jack Orange boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Jack Orange
DJ Jack Orange
DJ Jack Orange
DJ Jack Orange

DJ Jack Orange boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Jack Orange
DJ Jack Orange
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095