Klanttevredenheid
9
DJ Glades

Wil je DJ Glades boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Glades voor een evenement.

Biografie DJ Glades

DJ Glades is geen vreemde meer in de DJ scene. Naast het draaien in clubs en lounges door heel Nederland, produceert hij ook nog tracks voor in het uitgaansleven.
Zijn eerste single ‘Een Beetje ft. Lijpe & 3robi‘ haalde grote successen. Zo heeft de single al meer dan 7 miljoen views op YouTube en 8 miljoen streams op Spotify.

Zijn tweede single ‘Paranoia ft. Mula B, Ali B & Lijpe‘ was zelfs de titelsong voor de Nederlandse film ‘Patser‘, waar Ali B de hoofdrol in speelde. Deze heeft al bijna meer de 3,5 miljoen streams aangetikt op Spotify en meer dan 2 miljoen views op YouTube!
In 2018 is Glades ook niet te stoppen. Zo released hij in april een nieuwe track genaamd ‘Chiba’s ft. Ali B, Lijpe en Ismo’! En in oktober 2018 heet hij de track Hongersnood ft. Lijpe & Ali B uitgebracht.

Stay tuned, want Glades gaat met nog veel meer hits komen!

DJ Glades boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Glades boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Glades

DJ Glades boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Glades
DJ Glades
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095