Klanttevredenheid
9
Dj Bart van Halder

Wil je Dj Bart van Halder boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj Bart van Halder voor een evenement.

Biografie Dj Bart van Halder

Bio:
Als kind was DJ Bart van Halder altijd al met muziek bezig. Zijn ouders waren grote muziekliefhebbers en hebben hem hier altijd mee opgevoed.

Het was dan ook de basis voor wat later zijn grootste passie zou worden. Op 19e jarige leeftijd kwam hij in aanraking met het DJ'en en dit is na 17 jaar onveranderd! In het begin van zijn loopbaan waren het vooral de hardere dance stijlen. In de jaren die kwamen heeft hij op veel mooie feesten en festivals mogen draaien.

Dit kwam vooral door zijn vloeiende en uitdagende mixen maar vooral door zijn enthousiasme! Door het meedoen én winnen van DJ contests wist hij zich in korte termijn naar de mooiste podia te draaien.

Uiteindelijk kwam de switch naar allround DJ. Dit was een logische stap aangezien hij van bijna alle soorten muziek houd. Hoe gaaf is het om van Johnny Cash via Jan Biggel en Guns N' Roses weer terug naar La Fuente te mixen om dan later bij Snollebollekes uit te komen met wat leuke en logische tussenstops. Het enthousiasme en de vloeiende en uitdagende mixen zijn dan ook gebleven en hiermee weet hij dan ook altijd een top avond te creëren! Hij zoekt altijd interactie met het publiek via de microfoon maar muziek zal altijd de boventoon voeren! Verzoekjes zijn uiteraard toegestaan! Dit is de ultieme manier om te weten wat er speelt onder het publiek. Echt niets is te gek!  Als het ene liedje wordt aangevraagd, dan past er altijd een andere achteraan. 

DJ Bart van Halder combineert jarenlange ervaring als DJ met de passie voor muziek en entertainment en zet hiermee elk feest op zijn kop! 
 

Dj Bart van Halder boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dj Bart van Halder boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dj Bart van Halder
Dj Bart van Halder
Dj Bart van Halder
Dj Bart van Halder
Dj Bart van Halder
Dj Bart van Halder

Dj Bart van Halder boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dj Bart van Halder
Dj Bart van Halder
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095