Klanttevredenheid
9
Disco Snolly

Wil je Disco Snolly boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Disco Snolly voor een evenement.

Biografie Disco Snolly

Ergens in het vacuüm tussen disco, classics uit de jaren 70/80 en house zweeft Team Disco Snolly. Een illuster trio wat zich met trots dé afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland, Disco Snolly, mogen noemen. Een hogere concentratie Snolly dan dit, ga je niet krijgen. Een energieke act, muzikaal badend in herkenbaarheid en gehuld in glitterpailletten, betreedt ieder strijdtoneel met microfoon en hits in de aanslag.

Disco from the future, ready to be served.

Disco Snolly boeken

Altijd staat één ding voorop, meezingen! Haar eigen DJ's hebben allemaal hun eigen disco-expertises: de één laat je genieten van de beste vinylplaten, de ander gooit de grootste klassiekers en hits achter elkaar en misschien verrast weer een andere je wel met de grootste onbekende pareltjes. Af en toe een hippe plaat tussendoor, het blijft toch ook "snolly" hè, maar wel altijd met disco-invloeden!

Boekingen van Disco Snolly

Disco Snolly is onder andere bekend van een uitverkocht Poppodium 013, Paaspop, De Nijmeegse vierdaagsefeesten, Concert at Sea en SBS6 De Dansmarathon.

Snolly vindt dat je pas naar huis kunt wanneer je vlinders in je buik hebt, glitters in je gezicht en confetti in je sokken.

Play that funky music and Feel the love! 
 

Disco Snolly boeken doe je bij Viking Entertainment!

Disco Snolly boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Disco Snolly

Disco Snolly boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Disco Snolly
Disco Snolly
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095