Klanttevredenheid
9
Mia More

Wil je Mia More boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mia More voor een evenement.

Biografie Mia More

Voor Mia More -geboren en getogen in Amsterdam- is creativiteit en muziek altijd al haar passie geweest. Ze is bekend van haar aanstekelijke optredens, gevuld met de beste house tracks van het moment. Je kunt haar gezien hebben op festivals als Lowlands, Mysteryland, Pacha Festival en Amsterdam Open Air, naast grote namen als Jax Jones, MK en Benny Rodrigues. Maar niet alleen festivals weet ze als geen ander te bespelen, ook de clubs in het binnen- en buitenland dijnen op en neer bij haar naadloze platenkeuze. In augustus zag tevens haar 1e release het licht, So Good. 

Wie weet wat de toekomst brengt voor haar, maar als je eenmaal in aanraking gekomen bent met haar, you know you want MORE! 

Mia More boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mia More boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mia More boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mia More
Mia More
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095