Klanttevredenheid
9
Dirtcaps boeken

Wil je Dirtcaps boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirtcaps voor een evenement.

Biografie Dirtcaps

Dirtcaps. Hét meest unieke en energieke DJ/MC trio dat Nederland kent. Dirtcaps bestaande uit Max Oude Weernink, Danny Groenenboom en Tim Haakmeester gaan al jaren steady in de clubs van Nederland en Europa, inclusief het jaarlijkse zomertour gekkenhuis!
 

Het dj duo stapt achter de booth en playboy Tim de MC klimt erbovenop, of duikt gelijk crowdsurfend het publiek in. Als Dirtcaps de club binnen stapt voel je dit meteen, zij hebben één missie; “to make you dance”! Hun dynamische sets kun je omschrijven als; vrouwvriendelijk en energiek. Je wordt omvergeblazen met hun eigen tracks in de mix met populaire en herkenbare hits! Je wordt omvergeblazen door hun geschut aan eigen tracks in de mix met populaire en herkenbare hits, dat is hun wapenfeit!
 

Dirtcaps behoren tot de selecte groep artiesten die met overtuiging mogen zeggen de ‘house sound’ naar een hoger niveau te hebben getild. Ze draaien alle genres, en produceren deze ook. Dit maakt Dirtcaps sterk en uniek. De een na de andere release wordt uit hun studio gelanceerd. Medio 2012 braken zij echt door met ‘Money On My Mind” in samenwerking met The Million Plan. Deze clip heeft bijna 1 miljoen YouTube views.

Inmiddels heeft Dirtcaps het volgende rijtje aan tracks op zijn cv staan;
– Dirtcaps & FeestDJRuud – Weekend ft. Kraantje Pappie en Sjaak
– Dirtcaps – Hands Up (PBR Recordings)
– Dirtcaps & Guerilla Speakerz – 2Faced
– Dirtcaps & Sam Oneill – Bring the noise (Tommie Sunshine)
– Dirtcaps – Where is the Bomb
– Dirtcaps & Snelle Jelle – Loud Noises
– Dirtcaps & Boehmer – Bananas

Donuts is de laatste ‘clubbanger’ uit de handen van Dirtcaps, met support van o.a. Steve Aoki & Tiësto!
 

Stel je voor; twee dj’s vol passie voor muziek, tel daar een vurig energieke MC bij op gevuld met rhymes en goede timing. Een sfeervol DJ optreden met MC zonder enige vorm van ‘over-staging’. Dat is Dirtcaps. Een hit-galore uit eigen tuin maar verwacht ook een garnizoen aan bekende hits. Het drietal vol ‘klepperige smerigheid’ trekt mensen die zin hebben om te feesten de dansvloer op. Doe het, get ‘Dirtcaps’ en enter de madness die Dirtcaps heet. Hun hoge energieke dj sets staan garant voor een ‘hete’ maar vooral feestelijke avond uit. Uiteraard ga jij niet naar huis zonder aan de fles Jägermeister gehangen te hebben!

Dirtcaps boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dirtcaps boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dirtcaps boeken
Dirtcaps boeken

Dirtcaps boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dirtcaps boeken
Dirtcaps boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095