Klanttevredenheid
9
Dirk Drost boeken

Wil je Dirk Drost boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Drost voor een evenement.

Biografie Dirk Drost

Dirk Drost is geboren en getogen in de Zaanstreek, onder de rook van Amsterdam. Hij is al vanaf jonge leeftijd bezig met muziek. Zijn ouders hadden al snel in de gaten dat hij veel interesse had in muziek en instrumenten. Zo kreeg hij op 6 jarige leeftijd een accordeon waar hij al snel zijn eerste melodietje uit toverde. Hiermee was de basis gelegd.

Zo rond z’n 14e was de accordeon niet “stoer” genoeg meer en werd na lang zeuren zijn eerste drumstel in huis gehaald. Ook dit had hij al snel onder de knie en zo volgde de eerste bandjes. Omdat de zanger er altijd alleen voor stond, besloot Dirk er dan tijdens het drummen ook maar een 2e stem bij te zingen. Dit bleek goed te bevallen en zo was ook de zangcarrière begonnen.

In de loop van de jaren is het drumstel op de achtergrond geraakt en is het zingen op de 1e plaats gekomen. Eerst als leadzanger van verschillende bands en later als solo zanger met orkestband. Inmiddels zorgt de jarenlange ervaring ervoor dat Dirk verschillende muziekstijlen beheerst en optredens heeft verzorgd van ingehouden en sjiek diner tot mega knalfeest.

Op dit moment is Dirk leadzanger van de top 40 formatie Daylight Super Band. Tevens is hij nog zeer actief als solo artiest, in zowel sjiek restaurant als feesttent. Ook laat hij zich begeleiden door professionele muzikanten, zoals pianist en/of saxofonist bij trouwplechtigheden.

Kortom: een overal te plaatsen veelzijdige artiest die van elke gelegenheid een succes maakt.

Dirk Drost boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dirk Drost boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dirk Drost boeken

Dirk Drost boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dirk Drost boeken
Dirk Drost boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095