Klanttevredenheid
9
Desperado Boeken

Wil je Desperado: the Eagles Tribute boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Desperado: the Eagles Tribute voor een evenement.

Biografie Desperado: the Eagles Tribute

De Eagles tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country Rock-bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de countrywereld, zoals Kenny Rogers en Don Williams, die al spraken over een “Hell of a Band”. De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van The Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd toen meteen wel aangetoond. Na jarenlang nummers van The Eagles te coveren en grote artiesten daarbij te begeleiden op de grotere festivals in binnen- en buitenland, werd in 2004 besloten een serieuze tribute band van The Eagles op te zetten. De band werd daartoe uitgebreid met twee extra top zangers: Wim v.d. Vliert en Jan Buis. Meteen werd ook een cd met nummers van The Eagles opgenomen met als titel “Talking to the Moon”.

Het bewijs van kwaliteit werd meteen duidelijk door dit huzarenstukje. Wat de toegevoegde zangers betreft: Wim v.d. Vliert, een van de meeste bekende countryzangers van Nederland, spelend in Cash Of Delivery, waar ook Ilse de Lange lange tijd aan zijn zijde stond.

Jan Buis toerde als zanger/gitarist 12 jaar lang met André Hazes. Als bandleider van de band Hollywood Boulevard begeleidt hij nog steeds de “groten der aarde”. Het meewerken in de The Eagles Tribute Band wordt door deze twee zangers altijd nog ervaren als één van hun favoriete uitstapjes, naast alle andere muzikale hoogtepunten.

Door deze top band met uitstekende muzikanten en drie geweldige zangers (v.d. Vliert, Buis en natuurlijk de Deperado-leadzanger Humphrey Wenas) zal het podium zowel letterlijk als figuurlijk gevuld zijn met heel veel KWALITEIT. Dit wordt echt genieten!

Desperado: the Eagles Tribute boeken doe je bij Viking Entertainment!

Desperado: the Eagles Tribute boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tribute act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Desperado Boeken
Desperado Boeken
Desperado Boeken
Desperado Boeken

Desperado Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Desperado Boeken
Desperado Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095