Klanttevredenheid
9
CCR Revival boeken

Wil je CCR Revival boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van CCR Revival voor een evenement.

Biografie CCR Revival

A tribute to Creedence Clearwater Revival & John Fogerty

CCR-Revival brengt de legendarische muziek van Creedence Clearwater Revival en hun front man John Fogerty. De Drents-Overijsselse tribute band speelt de iconische hits van de band uit de late jaren zestig en begin jaren zeventig  met veel energie, enthousiasme en vakmanschap.

CCR-Revival is al meer dan 25 jaar actief en bouwde in die periode een ijzersterke reputatie op als een van de beste Nederlandse CCR-tribute bands. De band speelde op talloze festivals en evenementen en in feest tenten en zalen. Waar de band ook komt weet zij het publiek te overtuigen. CCR-Revival is een ervaring. De tributeband staat bekend om hun strakke live performance én het creëren van een onvergetelijke en uitbundige sfeer.

CCR-Revival weet de talloze hits van Creedence Clearwater Revival aangevuld met solowerk van John Fogerty te vertalen naar een energieke liveshow waar de herkenbare originele sound overeind blijft. De tributeband brengt authentieke rock met moderne flair. Verwacht een avond vol nostalgische en herkenbare muziek samengebald in een levendige show die de iconische muziek van Creedence Clearwater Revival en John Fogerty eer aandoet.

CCR-Revival is energiek, strak maar vooral een lekkere Rock & Roll live-band.

CCR Revival boeken doe je bij Viking Entertainment!

CCR Revival boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

CCR Revival boeken?

EUR Prijs v.a. € 1895,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
CCR Revival boeken
CCR Revival boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095