Klanttevredenheid
9
Dennis Weening boeken

Wil je Dennis Weening boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Weening voor een evenement.

Biografie Dennis Weening

De Haagse presentator Dennis Weening begon zijn carrière bij TV West op de reclame-afdeling. In 2002 presenteerde Dennis bij Kink TV het onderdeel Stennis en werd hij benaderd door Veronica om op te treden als het gezicht van het opnieuw opgezette Veronica. In de afgelopen jaren is Dennis te zien en te horen geweest bij Veronica, MTV en 3voor12 Radio en bleek hij de Mol te zijn in het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’
 

In 2008 wordt RTL5 de zender waar Dennis te zien was in het programma RockNation, samen met AT oprichter Edwin Jansen. Eind 2008 gaat hij op reis voor het programma RTL Travel. In 2009 heeft Dennis definitief zijn naam gevestigd bij RTL5 en tekent hij een contract bij de zender. Samen met Klaas van der Eerden en Wytske Kenemans neemt Dennis de presentatie van kijkcijferhit Wipeout voor zijn rekening. Ook is hij te zien als presentator van o.a. Ibiza 24/7 en The Pain Game en presenteert hij meerdere seizoenen samen met de Belgische An Lemmens het succesvolle dansprogramma ‘So You Think You Can Dance‘.
 

Andere programma’s die Dennis de afgelopen jaren heeft gepresenteerd, zijn onder andere ‘Killer Karaoke‘, ‘The Hit‘, ‘Tourette On Tour‘, het veelbesproken programma ‘Project P.‘ over pesten, ‘Bizarre Eters‘ en het al jaren zeer succesvolle survivalprogramma ‘Expeditie Robinson‘. In november 2015 wordt de realityreeks Blind Naar De Top uitgezonden: een groep blinden en slechtzienden gaat op expeditie naar de top van de Kilimanjaro. De tocht wordt geleid door professioneel bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Tijdens de tocht wordt de groep bijgestaan door Dennis Weening en Lieke van Lexmond, die beiden de klim geblinddoekt maken uit ultieme solidariteit.
 

Naast zijn televisiewerkzaamheden is Dennis ook zeer geregeld te vinden als host van festivals en (zakelijke) evenementen; zo presenteerde hij de afgelopen jaren o.a.. Paaspop Schijndel, Koninginnenach, Beatstad, Bevrijdingsfestivals en Lowlands. Ook heeft Dennis een uitstapje gemaakt naar de theaterwereld met enkele gastoptredens in de Grote Improvisatieshow met Tijl Beckand en Ruben van der Meer en is hij een graag geziene gast in diverse tv programma’s, als ‘Door Het Oog van de Naald’, ‘De Jongens Tegen De Meisjes’, ‘Echt Waar?!’, ‘Goor Draait Door’, ‘MolTalk’, Het Collectief Geheugen, etc.
 

Naast het feit dat Dennis’ regelmatig ingezet wordt voor radio- en televisiecommercials, zoals campagnes voor Ditzo, Jack Daniel's en Heinekenheeft hij ook zijn eigen lijn caps voor Glatcher Headwear./p

Dennis Weening boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dennis Weening boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dennis Weening boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dennis Weening boeken
Dennis Weening boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095