Klanttevredenheid
9
Demi van Wijngaarden

Wil je Demi van Wijngaarden boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Demi van Wijngaarden voor een evenement.

Biografie Demi van Wijngaarden

Op haar 12e begon Demi met zingen. Haar talent viel meteen op en een jaar later stond ze in de finale van The voice kids. Haar auditie filmpje waarin ze “Something’s Gotta Hold On Me” zingt is met 55 miljoen hits, een van de best bekeken Voice audities ooit!

Demi van Wijngaarden boeken

Na The voice kids heeft Demi verschillende singles opgenomen waarvan er één de iTunes top 10 behaalde. Demi is zich door de jaren heen altijd blijven ontwikkelen als zangeres met een voorkeur voor Soul, R&B en Pop. Na het halen van haar diploma richt Demi haar pijlen op haar muzikale carrière. Demi wordt gezien als een van de meest veel belovende zangeressen van het land.

Boekingen van Demi van Wijngaarden

Naast het zingen is Demi ook erg actief op social media, je kan haar volgen via Instagram en Facebook. Hier krijg je een kijkje in haar leven en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Demi heeft ook haar eigen YouTube kanaal. Hier plaatst zijn met grote regelmaat vlogs en covers. Zij zingt haar eigen versie van bekende liedjes.

Na haar overdonderende Blind Audition tijdens The Voice Of Holland heeft Demi van Wijngaarden al gelijk haar stempel gedrukt in de muziekwereld. 

Demi van Wijngaarden boeken doe je bij Viking Entertainment!

Demi van Wijngaarden boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Demi van Wijngaarden boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Demi van Wijngaarden
Demi van Wijngaarden
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095