Klanttevredenheid
9
DELUXE Showband Boeken

Wil je DELUXE boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DELUXE voor een evenement.

Biografie DELUXE

Op zoek naar een muzikaal feest voor jong en oud? DELUXE garandeert dat alle voetjes van de vloer gaan. Acht energieke koppen bij elkaar met een grote passie voor muziek zorgen ervoor dat elk evenement één groot feest wordt.

Vol enthousiasme brengen we de tofste zelfgemaakte medleys waarbij het onmogelijk is om stil te staan. Van meezingers tot swingende top 40 muziek, bij DELUXE is niks te gek. En wat het feestje nog extra leuk maakt? Wij garanderen dat alles wat u hoort live gespeeld wordt waarbij onze blazers er een extra DELUXE twist aan geven.

DELUXE
Energiek, muzikaal, gedreven en een tikkeltje gekke mensen bij elkaar zorgen ervoor dat elk feestje met DELUXE onvergetelijk wordt.

Op zoek naar een muzikaal feest voor iedereen? DELUXE garandeert dat alle voetjes van de vloer gaan. Acht energieke koppen bij elkaar met een grote passie voor muziek zorgen ervoor dat elk evenement één groot feest wordt

DELUXE boeken doe je bij Viking Entertainment!

DELUXE boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

DELUXE Showband Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DELUXE Showband Boeken
DELUXE Showband Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095