Klanttevredenheid
9
De Zebra's

Wil je De Zebra's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Zebra's voor een evenement.

Biografie De Zebra's

De Zebra’s op uw zakelijke evenement?

Akoestische band De Zebra’s is een band met  doorgewinterde entertainers en zij hebben jarenlange ervaring op allerlei grote en kleine evenementen op uiteenlopende (internationale) lokaties.

Wat is uw doel?
Wanneer we spelen op een beurs, bedrijfspresentatie, personeelsfeest pakken we het professioneel aan en houden het doel van uw bijeenkomst helder voor ogen: het gaat niet om ons, maar om uw evenement. We hebben oog voor uw gasten, collega’s, klanten en relaties en begrijpen dat live muziek soms subtiel in de achtergrond hoort en soms juist even het ijs kan breken of de sfeer vergroten, soms subtiel, soms ludiek. Met ons enorme repertoire kunnen we moeiteloos schakelen tussen moderne liedjes en classics, en feest-, luister- of achtergrondmuziek.

Flexibel & mobiel
De Zebra’s passen overal: bij de deur in de winkel of produktiehal, maar ook op een boot of op straat. We schudden alle liedjes ter plekke uit onze mouw: altijd iets wat past bij de sfeer, het publiek en het moment. We hanteren dus geen vaste speellijsten of begin- en eindtijden. Onderbrekingen tussendoor voor bijvoorbeeld mededelingen zijn geen probleem.

De Zebra’s zijn professioneel:
we zijn op tijd aanwezig om de planning nog even door te nemen en de lokatie te verkennen. We hebben een verzorgd uiterlijk en onze spullen zijn in orde. We houden contact of alles naar wens verloopt, ook na afloop. U ontvangt van ons 1 factuur zonder verdere verplichtingen voor u.

Streepje minder?
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar misschien past onze Zebra outfit niet bij uw evenement of huisstijl. Geen probleem; we kunnen ook komen in neutrale (zakelijker) kleding en met neutrale instrumenten of in speciaal tenue (bijvoorbeeld uw bedrijfskleding).

Waarom De Zebra’s?
– nooit te hard
– entertainers die altijd de juiste toon zetten
– geen podium of installatie nodig
– 100% mobiel, dus mogelijk op iedere lokatie

De Zebra's boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Zebra's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit trio. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Zebra's
De Zebra's
De Zebra's
De Zebra's
De Zebra's
De Zebra's
De Zebra's
De Zebra's
De Zebra's

De Zebra's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Zebra's
De Zebra's
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095