Klanttevredenheid
9
De Vuilnismannen

Wil je De Vuilnismannen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Vuilnismannen voor een evenement.

Biografie De Vuilnismannen

De Vuilnismannen boeken voor jouw evenement 

De Vuilnismannen vormen een team van enthousiaste slagwerkers die zich hebben ontwikkeld tot ware professionals op het gebied van ritme en klank.

De missie van De Vuilnismannen is om deelnemers en toeschouwers te laten ervaren hoe je door middel van creativiteit en samenwerking muziek kunt maken op (duurzame) slagwerkinstrumenten zoals emmers, blikken, jerrycans, pannen en ander afvalmateriaal.

Alles weten over het boeken van De Vuilnismannen?

De creatieve geesten achter De Vuilnismannen zijn Wouter Helmig en Pim van Ham. Sinds eind 2007 gaan deze enthousiaste muzikanten ook door het leven als Harrie en Sjakie. Als gevolg op het toenemende succes van De Vuilnismannen richten zij begin 2010 de VOF Trommelen op Rommel op. Op de werkvloer worden Harrie en Sjakie sinds 2008 versterkt met de energieke inbreng van Paul van der Heijden (alias Henk). Zowel in duo- als in als trio-vorm verzorgen De Vuilnismannen energieke interactieve performances en workshops door het hele land.

De Vuilnismannen boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Vuilnismannen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Vuilnismannen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Vuilnismannen
De Vuilnismannen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095