Klanttevredenheid
9
De Sfeermakers

Wil je De Sfeermakers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Sfeermakers voor een evenement.

Biografie De Sfeermakers

Hou je van een Feestje kraken? Dan gaan we ff een Sfeertje maken! Dé energieke feest act met 100% ambiance garantie: DE SFEERMAKERS! Opvallen, feest knallen, rond lallen; deze twee ras entertainers hebben hét helemaal. Pim Leeflang en Bob Visser zijn de Sfeermakers die op geen enkel feestje zouden mogen ontbreken.

Hun act is van groot feestformaat en zij zetten meteen het juiste Sfeertje neer met eigen nummers, de hitjes van nu, vergezeld door een lading aan toeters & bellen. Knallers als ‘’Pluk de Dag’’, ‘’Naar de Klote’’ en ‘’Zeg Maar Niets Meer’’ komen allemaal voorbij in een 30 minuten durende handjes in de lucht show.

Deze twee feestvrienden kennen de fijne kneepjes van het vak wel. Als echte kroegtijgers zetten zij sinds 2020 menig feestje helemaal op zijn kop.

Hun motto: Iedere keer, de juiste Sfeer! Dus ben jij klaar voor het feestje van je leven? Bij de Sfeermakers moet je wezen!  
 

De Sfeermakers boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Sfeermakers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit feestduo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Sfeermakers
De Sfeermakers
De Sfeermakers
De Sfeermakers

De Sfeermakers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Sfeermakers
De Sfeermakers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095