Klanttevredenheid
9
De Partybeukers boeken

Wil je De Partybeukers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Partybeukers voor een evenement.

Biografie De Partybeukers

De feestsensatie van ons land: DE PARTYBEUKERS. Dit DUO welke allebei al jaren veel ervaring hebben opgedaan in het feestcircuit en al velen feesten hebben opgeleukt, hebben een aantal jaar geleden besloten om samen als zingend DUO verder te gaan.

De Partybeukers bestaande uit Henri & Arie zijn 2 energieke entertainers welke werden gevraagd om in te vallen als gelegenheidsduo in verband met het uitvallen van een andere artiest.

De reacties hierop waren zo overweldigend dat ze vrijwel direct voor meerdere feesten als duo werden gevraagd. Dit konden ze zeker niet aan hun voorbij laten gaan dus hebben beiden besloten om iets heel leuks neer te gaan zetten. Zo gezegd zo gedaan en inmiddels alweer ruim 7 jaar verder is dit duo niet meer weg te denken in het feestcircuit.
Niets is ze te gek, gaat het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, carnaval, tentfeest, discotheek of wat dan ook 100% feestgarantie.

Het repertoire van DE PARTYBEUKERS is uiteenlopend van Engelstalig, Nederlandstalig van toen en nu, en deze wordt continue vernieuwd en uitgebreid.

De eerste single van DE PARTYBEUKERS met als titel HAPPY TOGETHER was een mooi begin en is veel gedraaid door feestend Nederland
De single met als titel Viva Cerveza was de zomerhit van 2016 welke de PARTYBEUKERS veel bekendheid in de zonnige vakantie bestemmingen hebben opgeleverd.

Na diverse singles te hebben uitgebracht komen ze nu met hun nieuwe feestknaller ‘Nu Even Geen Gezeur’ geschreven door Fred Mostert en geproduceerd door Marco Leeuwis van Crowd Recording Studio samen hebben ze er een geweldig nummer van gemaakt wat perfect bij deze tijd past.

Bij een leuk nummer hoort uiteraard een leuke videoclip. In samenwerking met Ron de Cameraman (bekend van het SBS6 programma ik geloof in mij) is er een hele leuke clip gemaakt welke op verschillende locaties in de mooie Betuwe is opgenomen.
 

De Partybeukers boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Partybeukers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Partybeukers boeken
De Partybeukers boeken
De Partybeukers boeken
De Partybeukers boeken
De Partybeukers boeken

De Partybeukers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Partybeukers boeken
De Partybeukers boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095