Klanttevredenheid
9
De Kast

Wil je De Kast boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Kast voor een evenement.

Biografie De Kast

Met krakers als ‘In De Nije Dei’, ‘Hart van mijn Gevoel’ en ‘Eltse Grins Foarby’ was De Kast niet meer weg te denken in de jaren 90 en wat toen niet voor niks een van de populairste popbands van Nederland. Zij verkochten in die tijd meer dan 1 miljoen cd’s en singles, wonnen meerde malen de toen felbegeerde TMF Awards, een Edison Award en een Gouden Harp. 

Aan alles mooi komt een eind maar gelukkig was daar het reünieconcert in 2006 sindsdien kwam de band alleen nog samen op het podium bij speciale gelegenheden. Nu zoveel jaren later is de comeback van De Kast een feit met daarbij natuurlijk een nieuw album en e theatertour ‘Welkom Thuis’. Het Abe Lenstra Stadion was dé locatie waar het album gepresenteerd werd. Binnen de kortste keren stond het album op 3 als beste nieuwe binnenkomer. De succesvolle Friese band krijgt nog steeds veel mediabelangstelling en dat zegt genoeg over de populariteit van deze Nederlandse popband. 

Bij een concert van De Kast is de beleving groot zij spelen daar hun grootste hits en daarnaast ook pop-rocksongs. Deze zijn vaak van de muzikale helden van de mannen afgewisseld door prachtige intieme liedjes. Een avond om niet meer te vergeten! 
 

De Kast boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Kast boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Kast boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Kast
De Kast
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095