Klanttevredenheid
9
De Grote Piratenshow

Wil je De Grote Piratenshow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Grote Piratenshow voor een evenement.

Biografie De Grote Piratenshow

Voor stoere kinderen biedt Rinaldo de Grote Piratenshow aan, een act vol interactieve goocheltrucs. Veel kinderen willen in hun fantasie een stoere piraat zijn en bij Kapitein Rinaldo mag dat! Met eigen piratendecor en bijpassende muziek maakt hij er een spektakel van. Buikspreken, ballonfiguren en een wedstrijdje tussen de kinderen maken deel uit van het themaprogramma.

De Grote Piratenshow boeken

Verkleed als piraat gaat Rinaldo samen met de kinderen op zeeroversavontuur. Hierbij heeft hij de hulp nodig van het publiek, die hij op geheel passende wijze binnen het thema betrekt. Zo wordt één van de assistenten ter plekke ook verkleed als piraat en krijgt hij of zij de rol van schatbewaarder. Maar het zou niet een show van Rinaldo zijn als er geen vreemde en verrassende dingen gebeuren!

De Grote Piratenshow op jouw evenement 

Tijdens de reis door de piratenwereld komen ze mummies, skeletten en vergeetachtige piraten tegen. Verder leggen twee dappere zeerovers het tegen elkaar af in een wedstrijd knopen leggen.

Als showstopper haalt Rinaldo buikspreekpop Charlie aan boord. Deze ietwat ondeugende en grappige aap bezorgt de kinderen buikpijn van het lachen.

De Grote Piratenshow is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een afwisselende themashow voor bijvoorbeeld een buurt-, school-, carnavalsfeest of kindervakantiewerk.

De Grote Piratenshow boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Grote Piratenshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze show Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Grote Piratenshow
De Grote Piratenshow

De Grote Piratenshow boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Grote Piratenshow
De Grote Piratenshow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095