Klanttevredenheid
9
Rinaldos Jeugdshow

Wil je Rinaldos Jeugdshow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rinaldos Jeugdshow voor een evenement.

Biografie Rinaldos Jeugdshow

Alle Jeugdprogramma's zijn zeer geschikt voor scholen, jubilea, afscheid van een  leerkracht, maar ook voor buurtverenigingen, kinderdagverblijven, campings, dorpsfeest,  bruiloft, scouting, open dag, muziekfeest, kindermiddagen, tentfeesten, speeltuinen, bedrijven, enz. Kortom: Een KINDERWENS gaat in vervulling met een van:  "Rinaldo's Jeugdshows"!

"Rinaldos Jeugdshow" 1
Een professionele temposhow vol afwisseling, kleur en humor met: Goochelen, Buikspreken, Ballonfiguren, een wedstrijd jongleren en ook een spetterende finale. Ook zeer geschikt voor scholen en verenigingen. (60 of 90 min. incl. geluid en decor)

Rinaldos Jeugdshow" 2
Dezelfde kindergoochelaar maar met een andere show  vol nieuwe Goocheltrucs (!), een speciale Kookrubriek (net als op tv), buikspreken en een wedstrijdje Ballonvouwen. (60 of 90 min. incl. geluid en decor)

De Grote Piratenshow   
Gepresenteerd door Kapitein Rinaldo en zijn echte blauwgele Ara ! Alles in Piratenstijl.  Met: spectaculair Goochelen, Buikspreken, wedstrijd knopenleggen. Een kindershow vol avontuur in een zee van humor. Natuurlijk met eigen geluid en aangepast decor. (60 min. zonder pauze.)

Doldwaze Clown show
Een doldwaze Clown die denkt wel alles te kunnen… Gekke goocheltoeren, een spannende quiz,  vrolijke ballonnen, buikspreken en als finale een lief konijn. En natuurlijk veel grappen en grollen. Dus: Dikke Pret ! (60 min. Incl. decor en geluid)
Ari Safari-show De allernieuwste show met als thema dieren. Ari is zojuist terug van zijn grote safari-reis. Alle magische trucs, ballonfiguren, imitatiewedstrijd, buikspreken, enz. hebben allemaal betrekking op dieren. Ook komen er enkele echte duiven en een konijn tevoorschijn! (60 min. incl. decor en geluid)

Super Sint show
Een prachtig voorprogramma bij Uw Sinterklaasfeest! Met speciale Sinterklaas-Goocheltrucs, hilarisch buikspreken, bonte ballonnen en liedjes.  Alles geheel in stijl van Sint en zijn knechten. Ook de binnenkomst van de Sint kan vakkundig verlopen als U dit wenst. (60 min. evt. incl. geluid en decor)

Rinaldos Sprookjesshow
Er was eens … een Lakei. Zomaar ontsnapt uit een van de bekendste sprookjes. Niet zomaar een lakei, maar eentje die heel veel kan! Een vrolijk kinderprogramma met betoverende sprookjesgoocheltrucs, een leuke sprookjesquiz en enkele sprookjesachtige ballonnen Een fantastische voorstelling vooral voor jongere kinderen, maar ook de oudere leeftijdsgroep beleeft een feest van herkenning. Je zou toch zo weer gaan geloven… (60 min. : met geluid en decor)

Rinaldos Partyshow 
Speciaal voor verjaardagsfeestjes. Uw jarige wordt extra in het zonnetje gezet. Geweldige goocheltrucs, een bonte buikspreek act , slingers en tenslotte voor ieder kind nog een extra Ballonfiguur kado. Echt een onvergetelijk feest!  (50 min. + ballonfiguren) 

Workshops
Schminken, ballonnen vouwen of zelf leren goochelen?  Voor kleinere groepen van max. 16 kinderen met veel doe-activiteit.  Afgesloten met een korte verrassingsact! (60 min. incl. materialen)

Rinaldos Jeugdshow boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rinaldos Jeugdshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rinaldos Jeugdshow
Rinaldos Jeugdshow
Rinaldos Jeugdshow

Rinaldos Jeugdshow boeken?

EUR Prijs v.a. € 595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rinaldos Jeugdshow
Rinaldos Jeugdshow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095