Klanttevredenheid
9
Dave Budha

Wil je Dave Budha boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dave Budha voor een evenement.

Biografie Dave Budha

Dave Budha, echte naam Dave Broeders, beschouwde zichzelf op jonge leeftijd al als volbloed rapper. Op zijn album ‘Mooie Droom’ geeft de 27-jarige Brabander een kijkje in zijn ontwikkeling als artiest door de jaren heen. Budha’s label Noah’s Ark beschrijft hem als het ‘missende lid in de groep die Ramses Shaffy en Young Thug nooit hebben opgericht.’
 
In 2017 scoort Dave de miljoenenhit ‘Raamuit’, waarna al snel twee albums volgen: ‘Tuinen van het Licht’ en ‘Mooie Droom’.
 
Zoals veel dromen zich ook vaak manifesteren, bundelt Mooie droom Budha’s scherpe levensobservaties en persoonlijke obstakels op abstracte wijze. Het nummer ‘Zo Gewoon’ die Dave samen heeft opgenomen met Maan, mediteert openhartig over het artiestenleven, terwijl nummers als ‘Mijn Maatje’, ‘Mijn Slijm’ en ‘Lil’ Divvi’ gaan over thema’s als verlies en familierelaties.
 
Dave Budha verpakt zijn tot verbeelding sprekende nummers in allerhande stijlen: een warm en dromerig ratjetoe van hip-hop, electronica en R&B.

Dave maakt muziek waarbij je heel makkelijk uitzoned en bij wegdroomt. Wat precies de bedoeling is: “Iedereen wil af en toe ontsnappen aan de hedendaagse gekkigheid. En dan is er dus een idyllische wereld waar ik mijn luisteraars mee naar toe wil nemen!” Aldus Dave.
 
Dave zijn muziek is niet in één hokje te vatten. Er is vol van hiphop invloeden, maar de oplettende luisteraar hoort ook R&B, maar ook een vleugje van Nederlandstalige muziek á la Ramses Shaffy en Herman van Veen. Doe daar nog elektropop bij, dan heb je de nodige ingrediënten voor een echte Dave Budha.
 
Kortom, Dave is een artiest die in hoog tempo zijn eigen unieke stijl en woordenschat uit het Nederlandse poplandschap heeft weten te hakken en op een vredelievende kruistocht is om Nederland en daarbuiten zijn muziek ten gehore te brengen.
 

Dave Budha boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dave Budha boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dave Budha boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dave Budha
Dave Budha
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095