Klanttevredenheid
9
Darryl boeken

Wil je Darryl boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Darryl voor een evenement.

Biografie Darryl

Darryl is de jongste artiest op het label SPEC Music. Ondanks zijn leeftijd heeft Darryl al aardig wat wapenfeiten op zijn CV staan. Darryl was pas zestien jaar oud, maar toen al veelvuldig te horen op de compilatie Straat Remixen, een project van D-Men (bestaande uit o.a. Lange Frans, Yes-R, Brutus, Baas B en Negativ). Niet veel later scoorde Darryl samen met leeftijdgenoot Dio, in de formatie Dubbel D, een underground-hit met het nummer Minderjarig. 
Een klein jaar later stond de toen nog maar zeventienjarige Darryl in de hitlijsten samen met o.a. The Partysquad, The Opposites en Willie Wartaal met Wat Wil Je Doen, wat de titelsong is van de Nederlandse filmkaskraker Het Schnitzelparadijs. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse superster 50 Cent. 
Kort daarna is Darryl samen met de Beatkidz, Yes-R, Heist Rocka, J-Rock en Dicecream te zien en te horen in de clip Showtime, afkomstig van de soundtrack van de Nederlandse film Don. Darryl werkt nu hard aan zijn debuutalbum 'De Eerste Indruk',. Hij brengt ook nog een plaat uit Ali B en voetballer Ryan Babel 'Eeyeeyo' uit.

Darryl boeken doe je bij Viking Entertainment!

Darryl boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Darryl boeken
Darryl boeken

Darryl boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Darryl boeken
Darryl boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095