Klanttevredenheid
9
Danny Panadero boeken

Wil je Danny Panadero boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Panadero voor een evenement.

Biografie Danny Panadero

Danny Panadero al jarenlang The Voice Of Holland punt nl, is een graag geziene gast op menig feest en festival.

Een show van Danny Panadero is in één woord een belevenis. Na een altijd spectaculaire opkomst begint the voice of Holland aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand("jesss") te zetten. Hij is een entertainer pur sang, die met humor, theater en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit of een Duitse schlager.

Danny voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: "as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore! Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator. Hij wordt dan ook regelmatig voor beide disciplines ingezet.

Een show van Danny is ook uit te breiden met "De Torremolinas". Deze professionele bloed mooie danseressen en zangeressen weten het publiek en Danny op te zwepen tot grote hoogten.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog "De Bodyguards". Deze beveiligers maken het plaatje compleet en staan Danny bij voor, tijdens en na een optreden. De suckjoeretie zorgt voor de veiligheid van Danny en al zijn fans. Vanuit zijn woonplaats Torremolinos vliegt Danny Panadero, the voice of Holland, met zijn helikopter, regelmatig naar een optreden.

 

Danny Panadero boeken doe je bij Viking Entertainment!

Danny Panadero boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Danny Panadero boeken

Danny Panadero boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Danny Panadero boeken
Danny Panadero boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095