Klanttevredenheid
9
Danny Panadero boeken

Wil je Danny Panadero boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Panadero voor een evenement.

Biografie Danny Panadero

Een optreden van Danny Panadero is in één  woord:  een belevenis! Danny Panadero is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers. 
Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor  Engelstalige hits.

Deze duizendpoot voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!”

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator en mondharmonicaspeler. 
Hij wordt dan ook regelmatig voor meerdere disciplines ingezet. Hij was al te zien bij het WK voetbal in Stuttgart, het EK voetbal Bern/Basel (met onnavolgbaar optreden bij Giel3fm) op de Zwarte Cross, Dauwpop, Dutch Valley, 4 daagse feesten Nijmegen, Paaspop Schijndel, Oerol, bezocht hij het Coen en Sander Fest en kwam regelmatig als vaste gast langs in het Glazen huis om een verpletterende indruk achter te laten.
Na zijn WK nummer ‘Oranje Olé’, Kerstsingle ‘Kerst mis met jou’ scoorde hij zijn grootste hit In de winter van 2010/2011 getiteld: FUK JOE (ik heb een hit omdat er Fuck You in zit). Een nu al klassieke carnavalsplaat die veelvuldig werd gedraaid op radio en TV  en waarmee hij zich definitief op de kaart heeft gezet. 

Na zijn zomersingle “Hieperdepiep ik heb een poliep”, zijn après-ski hit “Skiejuh” en wk single“Nederland wordt Kampioen” scoort hij met zijn single Danny’s Autopaleis zijn allergrootste hit. In 2023 kwam zijn nieuwste single ‘een goeie grap mag vrienden kosten’ uit. 

 

Danny Panadero boeken doe je bij Viking Entertainment!

Danny Panadero boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Danny Panadero boeken
Danny Panadero boeken
Danny Panadero boeken
Danny Panadero boeken
Danny Panadero boeken

Danny Panadero boeken?

EUR Prijs v.a. € 1795,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Danny Panadero boeken
Danny Panadero boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095