Klanttevredenheid
9
Dancarinas Tropicais boeken

Wil je Dancarinas Tropicais boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dancarinas Tropicais voor een evenement.

Biografie Dancarinas Tropicais

Medio 2006 ontstaat de showgroep Dancarinas Tropicais. Dancarinas Tropicais betekent " Tropische danseressen" in het Portugees. Ruim 20 danseressen uit Brazilië en uit het Caribische gebied vormen deze showgroep. De showgroep is voornamelijk gespecialiseerd in Braziliaanse Samba & Carnavalshows.

De eerste danseressen waren voorheen achtergronddanseressen van de populaire formatie Trafassi en de Soca Boys. In 2007 won Dancarinas Tropicais met ABCBrass "de battle of the drums" op het Zomercarnaval in Rotterdam. De danseressen waren door deze overwinning twee dagen op het NOS journaal te zien. De jaren erna was hun carnavalsgroep met Queen te bewonderen tijdens het Zomercarnaval in Rotterdam en in Oosterhout.

Inmiddels staat Dancarinas Tropicais bekend om hun spetterende optredens en exotische kostuums. In 2008 hebben zij een bruisende performance verzorgt voor Prins Constantijn. Daarnaast waren zij ook te zien tijdens het Toppers in Concert 2009 met Gordon, Jeroen van der Boom en Rene Froger. Hun optreden met de Toppers was ook op de televisie terug te zien. Het werd uitgezonden op Nederland 3 (TROS).

Naast Nederland heeft Dancarinas Tropicais ook internationale successen geboekt. Zij hebben optredens verzorgt in diverse clubs en televisieprogramma's in Suriname, Turkije, Frankrijk, Engeland en België.

Behalve Braziliaanse shows verzorgen zij ook de:
- Limbo Fire Show
- Copacabana Salsa Show
- Axe Show (Braziliaanse streetdance)
- ZUMBA workshops
- Tropische gastvrouwen/Hostess

De optredens kunnen uitgevoerd worden met een cd of met een livepercussieband zoals; Braziliaanse batucada en brassband.

Dancarinas Tropicais boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dancarinas Tropicais boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dancarinas Tropicais boeken
Dancarinas Tropicais boeken
Dancarinas Tropicais boeken

Dancarinas Tropicais boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dancarinas Tropicais boeken
Dancarinas Tropicais boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095