Klanttevredenheid
9
Criminal Mayhem

Wil je Criminal Mayhem boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Criminal Mayhem voor een evenement.

Biografie Criminal Mayhem

Riccardo Fortunato, de man achter "Criminal Mayhem", is een Duits-Italiaanse Raw Hardstyle producer en DJ met een sterke affiniteit voor muziek, vooral voor de hardere stijlen. Sinds het begin van 2014 drijft zijn diepe passie voor de hardere, ruwere en duisterdere geluiden in de scene hem constant om harder te werken en zijn productievaardigheden te verbeteren.

Criminal Mayhem staat voor harde, dreunende kicks, kwaadaardige schreeuwen en spookachtige sferen die hij zonder twijfel zal leveren. Ondersteund door artiesten als Dj Thera, Jason Payne, Ncrypta en Re-Mind heeft hij zijn geluid al bewezen op de heilige gronden van Defqon.1 2017 en is hij klaar om steeds weer chaos te veroorzaken!
Nu als eerste artiest die tekent bij het gloednieuwe label "Theracords Labs", is hij klaar om naam te maken binnen de scene!

Criminal Mayhem boeken doe je bij Viking Entertainment!

Criminal Mayhem boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Criminal Mayhem
Criminal Mayhem

Criminal Mayhem boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Criminal Mayhem
Criminal Mayhem
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095