Klanttevredenheid
9
Christiaan Willemse boeken

Wil je Christiaan Willemse boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Christiaan Willemse voor een evenement.

Biografie Christiaan Willemse

Na 21 jaar in coverbands te hebben gespeeld was het tijd voor Christiaan Willemse om de stoute schoenen aan te trekken en het roer zelf in de hand te nemen, zonder nog met medemuzikanten te hoeven overleggen welke kant het feest op moet, zonder nog repertoire af te hoeven stemmen en zonder nog eindeloos te hoeven repeteren op lange avonden. Daar houdt Christiaan wel van! Met ondersteuning van een 'loop-station' kleurt hij de nummers in en door de toonhoogtes hier en daar te veranderen is alles te spelen!

Het streven van pianist Christiaan Willemse is dan ook niet om de liedjes perfect na te spelen! Wat hij wilt, is dat de liedjes herkent worden, mee gezongen worden, er op gedanst wordt en op gesprongen. En met goede suggesties komen voor een volgende nummer. Alles wat Christiaan speelt, wordt in een vorm gegoten waarin de piano centraal staat, hier en daar ondersteund door een beat of wat extraatjes. Voorbeeld? Jackson 5, Dan Hartman en al het andere wat met disco te maken heeft : op de piano, AC/DC, Metallica, Summer of '69, Bon Jovi : piano, Avicii, Black Eyed Peas, Top40 : een keer raden..... Het gaat verder dan enkel de liedjes coveren! We maken er samen een nieuwe versie van!

 Het mag duidelijk zijn dat hij het accent legt op interactie en muzikaliteit. De lichtshow, de danspasjes en de gelikte podiumaankleding heb ik dan ook thuis gelaten. Voordeel? Het kost een stuk minder zo! Is dat geen interessante combinatie? Live-muziek voor een betaalbare prijs!

Christiaan Willemse boeken doe je bij Viking Entertainment!

Christiaan Willemse boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Christiaan Willemse boeken
Christiaan Willemse boeken
Christiaan Willemse boeken

Christiaan Willemse boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Christiaan Willemse boeken
Christiaan Willemse boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095