Klanttevredenheid
9
Cho

Wil je Cho boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Cho voor een evenement.

Biografie Cho

Giovanni “Cho” Rustenberg is 21 jaar jong, woonachtig in Amsterdam en is misschien wel de grootste hiphopbelofte van Nederland. Cho is technisch, creatief, flowt alsof hij al eeuwen rapt en heeft een verhaal. Samen met producer Spanker werkt Cho hard aan zijn eerste EP bij Top Notch. Op zijn 18e verjaardag debuteerde Cho met zijn soloclip ‘Veel Schijt’. Inmiddels is hij miljoenen Youtube views verder, bracht Cho twee mixtapes uit, deed hij veel podiumervaring op onder de vleugels van Adje’s Sloddervosgang en werkte Cho met de top van de Nederlandse scene. Zo staat Cho op het album van Reverse, op Karma van Keizer, de succesvolle EP van Broederliefde en werkte hij onder meer met Sjaak, Adje, Brahim Fouradi, Kalibwoy, Lil Kleine, Bokoesam, Jowy Rosé en IAmAisha. “Sinds ik me kan herinneren maak ik muziek. Ik rapte in mijn kamer en trad op voor familieleden. Op mijn zestiende werd ik
vanuit de kerk gevraagd om een rap te schrijven over Jezus. Op basis daarvan ben ik door een dj uitgenodigd voor een lokaal radiostation. In de uitzending deed ik een freestyle over ‘Broodje Bakpao’. Adje had dat gehoord en zocht contact. Vanaf dat moment ben ik onder zijn vleugels aan mijn muziek gaan werken. Hij en Reverse hebben me veel geleerd.”

In 2012 bracht Cho de mixtape Knock Knock uit. Hij rapte veelal over bestaande beats en liet horen dat hij een groot raptalent bezit. Een dik jaar later volgde Knock Knock 2, waarvoor de mc met producer Spanker samenwerkte. “Op die tape heb ik laten horen niet alleen te kunnen rappen, maar echt liedjes te maken.” Knock Knock 2 was de populairste mixtape van 2013 op Puna.nl. Naar aanleiding hiervan toonden diverse partijen interesse, waarna Cho besloot met Top Notch in zee te gaan. “Adje steunt me in deze volgende stap. Hij wil mij ook zien groeien. Ik blijf gewoon Sloddervosgang en kan ook niet wachten tot hij weer buiten is.”

Cho boeken doe je bij Viking Entertainment!

Cho boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Cho boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Cho
Cho
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095