Klanttevredenheid
9
CHMPGN Avenue boeken

Wil je CHMPGN Avenue boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van CHMPGN Avenue voor een evenement.

Biografie CHMPGN Avenue

Dit idee is ontstaan en ontworpen door muzikanten die vanuit hun pure passie voor muziek samen het leven willen vieren. Je hebt feestjes zoals een van de velen en je hebt feesten waarbij mensen met een grote glimlach op het gezicht aan terugdenken. Voor dat laatste is net dat beetje extra nodig. Deze unieke samenstelling van absolute topmuzikanten geeft uw feest net dat extra waardoor uw feest altijd herinnerd zal worden.
CHMPGN Avenue staat voor high class en vooral sfeervolle muziek. Met Jennifer Ewbank als zangeres en pianiste, een saxofoniste en DJ/bassist als basisbezetting is dit een bijzondere moderne band met een bite zoals Champagne.


CHMPGN Avenue is een ode aan de straat met chique champagne huizen in het Franse stadje Epernay. De allure en luxe rondom Champagne willen deze muzikanten uitstralen tijdens hun optreden. Maar alles met een knipoog, want bovenal willen deze gedreven muzikanten hun publiek laten genieten. Neem een glas Champagne, laat je meevoeren door de muziek, en verlies je in de avond.
 

Jennifer Ewbank (piano)
Maurits (DJ)
Saxofonist

CHMPGN Avenue boeken doe je bij Viking Entertainment!

CHMPGN Avenue boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
CHMPGN Avenue boeken
CHMPGN Avenue boeken

CHMPGN Avenue boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
CHMPGN Avenue boeken
CHMPGN Avenue boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095