Klanttevredenheid
9
Cartoontime boeken

Wil je Cartoontime boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Cartoontime voor een evenement.

Biografie Cartoontime

Cartoontime staat voor een verrassende tekenshow, supersnelle cartoons in een unieke tekenstijl en een levendige interactie met het publiek. Ook is er de mogelijkheid om naast het tekenen ook voor muzikaal entertainment te zorgen.
 

Erwin Hogeboom treedt sinds 2000 op als cartoonist. Als tekenaar maakt hij gebruik van een mobiele tekentafel. Hij kan zich hiermee gemakkelijk tussen de mensen door bewegen en zo op diverse plekken staan. Het is ook mogelijk om een plek in te richten alsof je op MontMartre bent (inclusief Franse muziek als daar de gelegenheid voor is). Een extra decordoek kan zowel binnen als buiten op een feestelijk locatie worden geplaatst. Tevens is het ook mogelijk om dit met 5 tekenaars te doen om het effect nog meer te vergroten. Hij treedt namelijk ook op met de groep ‘Caricaturistes de MontMantre’.
 

Het bijzondere van Erwins tekenshow is dat er voor extra muzikaal entertainment kan worden gezorgd. U kunt uw gasten bijvoorbeeld bij de ingang laten verwelkomen door de komische orgeldraaier of met de swingende klarinettist. Sfeervolle, lichte achtergrondmuziek en een opzwepende muzikale klezmeract behoren ook tot de mogelijkheden. Erwin is als klarinettist afgestudeerd aan het conservatorium. 

Cartoontime boeken doe je bij Viking Entertainment!

Cartoontime boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Cartoontime boeken

Cartoontime boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Cartoontime boeken
Cartoontime boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095