Klanttevredenheid
9
Cara van Stalling

Wil je Cara van Stalling boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Cara van Stalling voor een evenement.

Biografie Cara van Stalling

“Cara, noem me maar Cara. Want met de achternaam erachter én de klemtoon wat anders, ben ik puur een caravanstalling, leuk geintje van mijn ouders……” 
Deze dame in glamoureuze campingsmoking, brengt meteen een lach op ieders gezicht bij een eerste ontmoeting. Recht van de camping (soms ook glamping, helemaal hip nu) komt deze hartelijke dame die smeuïg kan vertellen over haar vele avonturen op de camping, het vakantiepark en haar vakanties op bijzondere plaatsen. De BN’ers die ze tegenkwam, de toiletgebouwen die ze liever vergeet en ga zo maar door. Naast vele ervaringen waarmee ze de oren van je hoofd kan praten, zingt ze elke zomerhit en is gespecialiseerd als irritatieteam, ook wel animatieteam genoemd. Met haar lopende attractie en campingbingo brengt de sfeer er snel in. Alles zingend en pratend, dansend en interactief.
Boek je Cara op je feest, dan brengt ze wel vaak een halve camping aan spullen mee. Zelfs haar familie kan mee, indien gewenst. Ook zij kunnen zingen, dat is weer mooi meegenomen. Hoe dan ook zal ze altijd de juiste sfeer weten te zetten, zoals op de camping met voor ieder wat wils, gezelligheid en samen zijn hoog in het vaandel, met beesies in de thee en met de rol onder de arm naar toilet!

Cara van Stalling boeken

Nancy van Heeswijk is dé zingende entertainer die is gefinetuned om situaties in te schatten op sfeer. Haar talent zit in originaliteit, creativiteit, optimisme en het aanvoelen van mensen. Met jarenlange ervaring in velerlei gedaanten en op alle soorten gelegenheden brengt zij een breed repertoire en stijlen en sferen. Cara van Stalling is haar zomerse kamperende alter ego. Ze is niet te missen qua voorkomen, is adrem en kan een grote groep mensen laten schaterlachen. Entertainend voor grote groepen, tussen de gasten, mét de gasten en prachtig zingend vanaf elk podium. Zij zingt alle genres muziek en weet snel wat haar gasten willen. Spontane acties kunnen net als op de camping altijd! De personages van Nancy, waaronder Cara van Stalling, treden op voor kleine gezelschappen en grote groepen als zangeres, entertainer, comédienne, actrice, cabaretière, performer, presentatrice en gastvrouw. Op zakelijke bijeenkomsten, feestjes en partijen, festivals en evenementen of promotieactiviteiten. Cara is combineren met andere types, als duo of in grotere shows. Maatwerk is het sleutelwoord, succes de garantie.

Cara van Stalling boeken doe je bij Viking Entertainment!

Cara van Stalling boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Cara van Stalling
Cara van Stalling
Cara van Stalling
Cara van Stalling

Cara van Stalling boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Cara van Stalling
Cara van Stalling
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095