Klanttevredenheid
9
Burning Raspberries boeken

Wil je Burning Raspberries boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Burning Raspberries voor een evenement.

Biografie Burning Raspberries

Burning Raspberries is een straattheater voorstelling waarbij op een spectaculaire manier een gerecht wordt gemaakt. Zoals een jongleur speelt met kegels en ballen, zo speel ik met ingrediënten en geur.

Er wordt weinig gesproken, een soundscape begeleidt de act. Net als bij een dansvoorstelling is er een abstracte verhaallijn maar wat vooral overkomt zijn de gekke handelingen die leiden tot een maaltijd en prachtige beelden.

Kruiden worden neergezet als zandkastelen. Daarna worden deze weer geroosterd op een strijkbout om vervolgens gebruikt te worden in een beslag. Spinazie wordt in de laadbak van een speelgoedauto gewassen en daarna aan de waslijn gehangen. Kortom een grappige speelse poëtische voorstelling die inspireert en verrast.

Mocht je iets totaal anders willen dan is er B EAT. Een unieke voorstelling waar geluiden die worden gemaakt tijdens het koken  (slijpen van messen, hakken, snijden en het sissen en rommelen van de pan) trompet worden gelooped tot een onvergetelijke beat.  Met als resultaat een heerlijk gerecht.

Gecombineerd met interactie met het publiek, geïmproviseerde zang en trompet maak Ik met sound designer/DJ Kees van Velthooven een onvergetelijke dancetrack.  Een mix van sfeer, dansmuziek en een heerlijk gerecht

 

Burning Raspberries boeken doe je bij Viking Entertainment!

Burning Raspberries boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Burning Raspberries boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Burning Raspberries boeken
Burning Raspberries boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095