Klanttevredenheid
9
Buikdanseres Aaliyah boeken

Wil je Buikdanseres Aaliyah boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Buikdanseres Aaliyah voor een evenement.

Biografie Buikdanseres Aaliyah

Een prachtige jonge vrouw, die Arabisch en Spaans bloed door haar venen heeft lopen. 

In haar jeugd heeft ze veel contact gehad met het zigeunerleven. De bekende Spaanse zigeunerdansen hebben vele raakvlakken met de oosterse buikdanstraditie. Geen wonder dat Aaliyah daar veel van heeft opgestoken en beide vormen gebruikt in haar shows. De combinaties van stijlen, de invloeden, de eigen leerschool, dit alles heeft zijn weerslag op haar opmerkelijke kwaliteiten. 
Aaliyah is, hoewel nog jong, een ervaren buikdanseres en heeft in de showbizz al een goede naam opgebouwd. Ze is veel gevraagd en dat is dan ook niet verwonderlijk. 

Maar schrijven over buikdansen en Aaliyah is als zwemmen op het droge. U moet haar zien, dan weet u wat er wordt bedoeld. Dus reserveer haar, en uw party, feest of ander evenement zal worden opgeluisterd met een unieke danseres en evenzo unieke show. 

Een danseres uit duizenden. Een wonder der natuur, zo jong zo mooi Aaliyah!

Shows 
Aaliyah is van vele markten thuis en bezit vele kwaliteiten. Natuurlijk is Sherezade met haar vertellingen uit duizend en een nacht vertegenwoordigd in de buikdansshow van Aaliyah. Oogstrelend verleidelijk en magisch zijn de toverwoorden bij deze show. 
Aaliyah haar kennis over oosterse dansen lijkt onbegrensd en zo ook haar optreden. 
De Fusiondance een combinatie van Arabische buikdans en Spaanse Flamenco is een prachtige stilistische dansvorm die vanuit de oorspronkelijke vorm door Aaliyah is omgezet naar een mooie gevoelige en ook hartstochtelijke dans. 

Deze dansvorm is ooit door de Moro(als Arabische immigranten) in Spanje ingevoerd en vermengde zich daar met de inheemse Spaanse zigeunerdansen van buikdansen naar castagnetten, alles in een show die zijn weerga niet kent.! Arabisch Spaans maar ook Turkse dansen staan bij Aaliyah op het repertoire. Een haremshow met mooi gevormde danseressen en een fakir. Altijd een succes bij elke gelegenheid. 
Of men neme de Isis Wing dance een betoverende dans met raakvlakken naar het oude Egypte ten tijde van de farao's en Cleopatra 

Slangen 
Aaliyah en haar slangen is ondertussen een begrip in de showbizz wereld. 
Het moge bekend zijn dat vrouwen soms graag een boa dragen, maar een levende Boa Constrictor?? Aaliyah heeft daar geen moeite mee. Zij en haar 2 meter lange Boa Constrictor vermaken u en uw gasten met een prachtige dansshow. 
Eng? Jazeker, maar de volle overgave waarmee Aaliyah met subtiele bewegingen bezit neemt van geest en lichaam van de slang is ongevenaard. 
Fascinerend wordt haar show wanneer u kiest voor het dansprogramma met de Albino Python! 

Nog gervaarlijker en risicovoller voor Aaliyah! Deze Albino Python is en blijft natuurlijk een wild dier. Ongetemd en altijd kan het onverwachte gebeuren. 
Maar Aaliyah is en blijft meesteres over de situatie. Al met al een show die zijn weerga niet kent. 

Groter en nog indrukwekkender is een bijna 3 meter lange Python. Een prachtig beest en heel fotogeniek. Met andere woorden u, uw gasten, Aaliyah en een vier meter lange Python kunnen samen op de foto! 

Buikdanseres Aaliyah boeken doe je bij Viking Entertainment!

Buikdanseres Aaliyah boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Buikdanseres Aaliyah boeken
Buikdanseres Aaliyah boeken
Buikdanseres Aaliyah boeken

Buikdanseres Aaliyah boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Buikdanseres Aaliyah boeken
Buikdanseres Aaliyah boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095