Klanttevredenheid
9
Buddy vedder

Wil je Buddy Vedder boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Buddy Vedder voor een evenement.

Biografie Buddy Vedder

Buddy Vedder is één van de meest veelzijdige entertainers van dit moment; als presentator, acteur en zanger bereikt hij een miljoenenpubliek vanuit de studio, vanaf het witte doek en via het theater.
Buddy is van veel markten thuis, zoals:
 
 • Op televisie is hij o.a. te zien als presentator van; Holland’s Got Talent, The Voice Kids, en ook neemt hij weer plaats in het panel van de TVhit van RTL4; The Masked Singer.
   
 • Als (stem)acteur is hij te zien en te horen in de meest uiteenlopende rollen. Zo speelde hij o.a. in de bioscoopfilms; Elvy’s Wereld So Ibiza, First Kiss en in o.a. de serie Goede Tijden Slechte Tijden.
   
 • Ook werkte hij o.a. voor films van grote productiehuizen als; Disney, Dreamworks, Universal Pictures, Pixar en Marvel.
   
 • In het theater was Buddy o.a. te zien in de musical Murder Ballad en bracht hij met de concerten The Legends We’ve Lost een ode aan zijn muzikale helden. Daarnaast zat hij in meerdere casten en danste hij in verschillende shows.
   
 • En Buddy is zes keer genomineerd voor de Zapp Award ‘Beste Presentator’ waarvan hij de nominatie vier keer wist te verzilveren.

Na succes in het theater is Buddy komend seizoen, samen met A Perfect Combination, beschikbaar voor clubs en festivals in Nederland. 


Muziek overstijgt generaties. Daarom nemen Buddy Vedder & A Perfect Combination je mee terug naar de jaren ‘70 en ‘80, waar ze de helden eren die ons zijn ontvallen, maar die door hun muziek onsterfelijk zijn geworden. Van Hotel California tot Purple Rain en van Boogie Wonderland tot Beat It.

Beleef de grootste hits van overleden ‘Legends’ als George Michael, Prince, Michael Jackson, Glen Frey (The Eagles), Maurice White (Earth Wind & Fire), Whitney Houston dankzij de swingende live band onder leiding van Danny Sahupala (Sister Sledge, The Pointer Sisters). The Legends We’ve Lost is een feestelijke theatershow waarbij stilzitten onmogelijk is!
‘’Become Buddies!’’
 

Buddy Vedder boeken doe je bij Viking Entertainment!

Buddy Vedder boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Buddy vedder
Buddy vedder
Buddy vedder
Buddy vedder
Buddy vedder
Buddy vedder

Buddy vedder boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Buddy vedder
Buddy vedder
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

 • 50 jaar ervaring
 • Professioneel
 • Scherpe prijzen
 • Snelle reactie
 • Gratis offerte
 • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095