Klanttevredenheid
9
BRENT

Wil je BRENT boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van BRENT voor een evenement.

Biografie BRENT

BRENT typeert zich door exclusieve partytracks af te wisselen door tracks met een persoonlijke boodschap. De liefde voor muziek is er altijd al geweest en sinds (slechts) een jaar heeft BRENT ervoor gekozen om de mic op te pakken.

Het kriebelde al langer maar hij wist dat hij zichzelf nog op een punt moest krijgen om écht de stap te maken. Na een aantal tracks opgenomen te hebben kwam hij bij Rango in de studio terecht. De eerste hit “Balenciaga” was geboren en BRENT werd een regelrechte hit op alle social media kanalen. Hierna is het storm gaan lopen en mag BRENT zich een volgeboekte artiest noemen die van ieder feestje zijn thuis weet te maken en waarbij de club zijn nummers uit volle borst mee weet te zingen.
BRENT wilt met zijn muziek laten horen dat ondanks de korte periode waarmee hij hiermee bezig is, dit zijn ding is. Er zijn geen andere doelen waar hij zich mee bezig houdt dan zijn carriere een nog grotere droomvlucht te laten vliegen.

Het bereiken van de eerste miljoen views op Balenciaga gaf direct een gevoel van zekerheid waardoor BRENT nog doortastender is geworden in zijn keus om op te blazen in de muziek industrie. Als je je doelen duidelijk voor je hebt en er écht aan werkt en voor gaat, kun je het ver schoppen.

BRENT boeken doe je bij Viking Entertainment!

BRENT boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
BRENT

BRENT boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
BRENT
BRENT
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095