Klanttevredenheid
9
Beats by Esko

Wil je Beats by Esko boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Beats by Esko voor een evenement.

Biografie Beats by Esko

Producer, DJ en rapper in een zijn zeldzaam in Nederland, Esko is het. Daarnaast is hij ook nog labeleigenaar van: Beats by Esko, geen onbekende naam in de Nederlandse Urban scene. 

Beats by Esko boeken voor jouw evenement 

Tijdens zijn nogal turbulente jeugd, waar hij vooral op straat te vinden was, kreeg hij het toch voor elkaar om op zijn 13e zijn eerste track uit te brengen. Esko hing op die leeftijd veel in het jongerencentrum en kwam daar Bart van Houten tegen. Deze was zo onder de indruk van het talent van Esko dat hij hem ging helpen. Hij regelde cursussen om zijn skills tot een hoger niveau te tillen. Esko vond op dat moment jointjes roken op straat belangrijker en kwam niet opdagen bij zijn cursussen, “een gemiste kans” zegt hij later. 

Alles weten over de boekingen van Beats by Esko?

Nadat hij voor een jaar werd opgesloten in een internaat, gooide hij na zijn vrijlating het roer volledig om. Hij kwam weer in contact met Bart van Houten en deze keer accepteerde hij zijn hulp wél. Ze blijken een echt dreamteam te zijn. ‘Probleemkind’ een EP waarin hij vooral over zijn jeugd rapt, waarin hij negatieve gedachten omzet in een positieve boodschap. Omdat hij meer wil dat alleen dit genre, ontstond The Blockparty, waarin hij zich op een andere manier muzikaal kan uitleven. 
Hij is inmiddels een succesvolle producer en werkte onder andere samen met: Sevn Alias, Jonna Fraser, The Partysquad en vele andere grote namen. Zijn succes en harde werken is niet onopgemerkt gebleven, hij won al vele prijzen en is er zeker van dat hij er nog veel meer prijzen en succes gaat pakken. 

 

Beats by Esko boeken doe je bij Viking Entertainment!

Beats by Esko boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Beats by Esko

Beats by Esko boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Beats by Esko
Beats by Esko
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095