Klanttevredenheid
9
Bracchus

Wil je Bracchus boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bracchus voor een evenement.

Biografie Bracchus

Bracchus verzorgt feestavonden, festivaloptredens en authentieke cantussen met wat wij noemen het ‘Bracchus-tintje’. Van de ouderwetse mooiste klassiekers tot aan moderne meezingers. We weten ieder publiek een onvergetelijke avond te bezorgen! Of het nu gaat om een festival, dorpsfeest, coveravond, een  introductie biercantus voor duizenden eerstejaars studenten of een bedrijfsfeest. Wij zorgen voor sfeer vanaf de eerste tot aan de laatste minuut!

Bracchus boeken

Van Rotterdam Ahoy tot achtertuin. De veelzijdige inzet van Bracchus blijkt onder meer uit de verschillende podia waar de band afgelopen jaar heeft mogen optreden. Zo stonden de mannen van Bracchus op 20 augustus 2019 nog in Ahoy Rotterdam, waar een twee uur durende show werd gegeven voor zo’n 6000 personen. Even makkelijk speelt ‘Bracchus Intiem’ een cantus bij u in de achtertuin of in de kroeg.
Kortom, of het nu gaat om een festival, introcantus, kermis, bruiloft, bedrijfsfeest, verenigingslustrum of een jaarlijks terugkerende cantus, met Bracchus is uw avond altijd geslaagd!

Boekingen van Bracchus

Ons repertoire bestaat uit de grootste klassiekers aller tijden, aangevuld met de populairste muziek van dit moment. De avond zal dus vol zitten met de bekendste meezingers, de populairste hitjes en de gevoeligste ballads die iedereen luidkeels kan meezingen.
Van The Beatles tot aan Marco Borsato en van Stevie Wonder (via Tina Turner, Toto en Acda en de Munnik) terug naar Billy Joel. Alles komt voorbij in onze ruim twee uur durende show!

Bracchus boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bracchus boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bracchus
Bracchus

Bracchus boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bracchus
Bracchus
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095