Klanttevredenheid
9
Bolivar M'vulu boeken

Wil je Bolivar M'vulu boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bolivar M'vulu voor een evenement.

Biografie Bolivar M'vulu

Bolivar M'vulu is geboren in Congo-Kinshasa. Toen hij 4 jaar was is hij het land ontvlucht en in totaal 20 jaar op de vlucht geweest. Uiteindelijk in 2012, na vele moeilijke jaren, heeft hij de Nederlandse nationaliteit gekregen. Op jonge leeftijd moest Bolivar een keuze maken tussen voetbal en muziek. Hij koos voor het laatste. Muziek is al die jaren zijn afleiding geweest.
 

Bolivar schrijft onder meer nummers voor onbekende ex finalisten van het Flevolands Songfestival waaraan hij zelf ook heeft meegedaan. Daarnaast deed hij in 2009 mee aan het SBS programma "Holland's got Talent", waarbij hij de halve finale haalde. Zijn eerste solo album 'Crisis' kwam in 2007 uit en zijn tweede solo album 'Live for nothing or Die for something' in augustus 2015. Momenteel is hij bezig met de opname van een nieuwe EP, dat eind dit jaar uit zal komen. Muziek maken als beroep is altijd zijn droom geweest.
 

Zijn doorzettingsvermogen heeft er toe geleid dat hij afgelopen februari met zijn in Congo gestationeerde band heeft opgetreden op het Internationale Amani Festival 2017 in RDC-Goma/Afrika, het land van zijn herkomst. Ook stond hij onder andere al in het voorprogramma van Kenny B en op het bevrijdingsfestival 2016 in Almere.

Om naast zijn muzikale bezigheden ook nog wat positiefs voor de medemens te betekenen, heeft hij een foundation opgericht. Met deze foundation helpt hij getalenteerde jongeren in Congo om hun talent op de juiste plek te ontplooien. Muziek maken om er iets moois mee te bereiken in plaats van het foute pad op te gaan.
 

Bolivar M'vulu treedt op met een jonge, 10 koppen tellende, energieke band en een breed eigen repertoire. Het repertoire is in het genre Reggae/Afro/Urban en voornamelijk in de Engelse taal maar wel met een vleugje Afrikaans. Naast de taal hoor je dat ook terug in de muziekstijl waar zij het publiek mee vermaken en entertainen.

Bolivar M'vulu boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bolivar M'vulu boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bolivar M'vulu boeken
Bolivar M'vulu boeken
Bolivar M'vulu boeken
Bolivar M'vulu boeken

Bolivar M'vulu boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bolivar M'vulu boeken
Bolivar M'vulu boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095