Klanttevredenheid
9
Bloodlust

Wil je Bloodlust boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bloodlust voor een evenement.

Biografie Bloodlust

Manji Deckers, oftewel Bloodlust, liet de wereld in 2019 kennis met hem maken door middel van een onvergetelijke virale lancering. Met zijn debuut "Imma Boss" brak hij door. De opwinding rondom deze monsterlijke dance-floor sensatie was enorm en zette de toon voor de toekomst van deze artiest van End of Line Recordings.

Sinds de eerste aanval van Bloodlust heeft deze buitengewoon muzikale artiest nieuwe niveaus van kracht bereikt. In oktober 2022 bracht Manji zijn waanzinnige debuutalbum 'In Blood We Trust' los, met daarin elf indrukwekkende nieuwe producties. Hoogtepunten van het album zijn onder andere 'Falling Down', 'Lonely', 'Game Breaker', 'I Want Your Body', 'Get Up' en het titelnummer 'In Blood We Trust'.

Bloodlust komt consequent opdagen met alle aspecten gedekt; zijn DJ-sets zijn verrijkt met een krachtige tracklist en betoverende charme op het podium, terwijl zijn releases voortdurend alle verwachtingen overtreffen.​​​​​​​

Bloodlust boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bloodlust boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Dj. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bloodlust
Bloodlust
Bloodlust

Bloodlust boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bloodlust
Bloodlust
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095