Klanttevredenheid
9
Birgit boeken

Wil je Birgit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Birgit voor een evenement.

Biografie Birgit

Birgit Schuurman heeft al een kleurrijke carriere achter de rug en haar toekomst  kent geen grenzen.
 

Als Birgit 18 is zet ze haar stappen in de muziekwereld als zangeres in de dance-formatie In-tense. En nu, 17 jaar later, heeft ze drie solo-albums, een televisieserie, meerdere programma’s als presentatrice, vele korte films, bioscoopfilms, theaterstukken en musicals op haar naam staan.
 

Birgit  debuteert als solo-zangeres  met het album Few Like Me (2001) gevolgd door Sticky Tales. Haar debuutalbum voor de Amerikaanse markt, True Stories I Made Up,  verschijnt in 2007. Maar het blijft niet bij muziek maken. Birgit presenteert het kinderprogramma Wacky Wake Up bij Fox Kids en Countdown bij Veronica. En in 2012 presenteert ze het programma “TLC over…” voor de vrouwenzender TLC.
 

In 2004 debuteert Birgit als actrice in de bioscoopfilm Floris en dit blijft niet onopgemerkt. Zo speelt ze o.a. hoofdrollen in de tv-serie Lieve Lust, de musical De Jantjes, de toneelstukken Sexual Perversity en Extreem, High Heels in Concert en schittert ze in de musical The Last 5 Years. Een ontroerende musical over een hartverscheurende liefde. Voor deze  musical wint ze in 2007  een John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Verschillende losse theaterproducties volgen: In 2009 is Birgit de special guest tijdens de tour Rockopera in Concert van het Koninklijke Luchtmacht orkest. En in september 2010 krijgen Birgit en haar collega’s lovende kritieken voor het muziekprogramma Muzikale Helden in De Kleine Komedie.
 

Op filmgebied zit Birgit ook niet stil: Na Floris  volgt een kleine rol in Nadine en daarna is het volop feest: Birgit staat op de set van drie speelfilms. De Eetclub, Dik Trom en Lotus mogen op de stralende, innemende, en intense aanwezigheid van Birgit rekenen. En in Black Out, de veelgeprezen actie-komedie onder de regie van haar man Arne Toonen, speelt Birgit een bescheiden maar heftige rol. Voor het eerst op het witte doek naast zus Katja.
 

Een aantal jaar later gaat Birgit haar langgekoesterde droom in vervulling: Ze staat in het theater met haar eerste liedjesprogramma “Het Grote Verlangen”. De reacties op deze voorstelling zijn zo enthousiast dat Birgit in dat najaar weer met dit programma op tournee gaat.
 

Ook speelde Birgit met Het Grote Verlangen op de Parade en ging “50 tinten…de parodie” in premiere. Het bleek de theaterhit van het seizoen. Volle zalen en razend enthousiaste recensies.
 

Ook het daaropvolgende jaar is weer een jaar vol mooie producties. Birgit speelt in de nieuwe politie-serie “Rechercheur Ria” van SBS 6, ze heeft een prachtige rol in een nieuwe film en gaat in mei/juni weer het theater in met “50 tinten…de parodie”.
 

Kortom, het gaat lekker met Birgit.

Birgit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Birgit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Birgit boeken
Birgit boeken
Birgit boeken

Birgit boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Birgit boeken
Birgit boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095