Klanttevredenheid
9
Billy Dans Boeken

Wil je Billy Dans boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Billy Dans voor een evenement.

Biografie Billy Dans

Billy Dans (14 februari,1991) is een Amsterdamse songwriter/rapper geboren in de Jordaan. Het kan dan ook niet anders dan dat Billy door zijn Jordanese achtergrond groot wordt gebracht met nummers van Johnny Jordaan, Willy Alberti , Andre Hazes en Tante Leen. Maar Billy kiest niet voor het levenslied.

Na het horen van Nederlandse rap, raakte hij geïnteresseerd in muziek en begon met rappen. In 2009 scoort hij Samen met zijn beste vriend Lyon een hit op YouTube met ‘Voorbij’ (meer dan 6 miljoen views) en daar begon de eerste stap naar meer.

2021 was het jaar van Billy Dans. Zo werd hij voor zijn werk bekroond met maar liefst 3 Buma NL Awards! Zo was hij medeverantwoordelijk voor de megahit ‘Frans Duits’ van Donnie en Frans Duits, waarmee de prijs voor Beste Track Hollands en Beste Track Feest werd binnengesleept en met het album ‘Voor Iedereen’ van Tino Martin waar Billy 8 tracks voor schreef sleepte hij een award binnen voor ‘Beste Album’. Daarnaast waren er succesvolle samenwerkingen met o.a. Bilal Wahib, Wolter Kroes en scoorde het door hem geschreven liedje ‘Gabber’ van Lil Kleine & Tino Martin ook!
 
Met zijn single ‘Beach Vibe’ wist Billy ook zelf als artiest al een hit te scoren. De single heeft inmiddels meer dan 6 miljoen streams en ook de single ‘IBIZA’ met Donnie scoorde goed! Ondanks zijn veelzijdigheid en liefde voor het schrijven en maken van muziek moet 2022 definitief het jaar worden waarin hij zelf doorbreekt met zijn eigen repertoire.

Te beginnen met zijn nieuwe single ‘Hazes’!
 

Billy Dans boeken doe je bij Viking Entertainment!

Billy Dans boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Billy Dans Boeken
Billy Dans Boeken
Billy Dans Boeken
Billy Dans Boeken
Billy Dans Boeken
Billy Dans Boeken
Billy Dans Boeken
Billy Dans Boeken

Billy Dans Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Billy Dans Boeken
Billy Dans Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095