Klanttevredenheid
9
Big Jimmy

Wil je Big Jimmy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Big Jimmy voor een evenement.

Biografie Big Jimmy

Big Jimmy z’n vuige platen 

De Haarlemse Jimmy heeft een unieke en uitgebreide verzameling vinylsingles uit de 50’s, 60’s en 70’s. Elke 7 inch is zorgvuldig uitgekozen door de vinyl DJ, al struinend op markten en spittend door de verstopte bakken in platenzaken is hij op zoek naar gouden vondsten. 

Zodra hij zijn grijze koffer met z'n zwarte pareltjes openklapt en de naald op het krakende vinyl zet, waan jij je in de tijd van vrijheid en avontuur. De tijd dat de haren lang waren en de pijpen wijd. En de tijd dat muziek de wereld nog kon veranderen. Big Jimmy zorgt ervoor dat je 2019 vergeet en hij neemt je mee naar een tijd lang geleden. Hij laat je met opgerolde pijpen en je blote voeten in het hete zand schuren of zorgt er met z'n vuige kleine platen voor dat jij je sokken kapot Rock 'N Rollt op een plakkerige oude dansvloer. 

Big Jimmy is herkenbaar door zijn oude lamp, gezellige beklede platenspelers en oude koffers. Hij brengt je niet alleen krakende vinyl plaatjes maar ook een fijne ouderwets gezellige huiskamer sfeer. 

Chuck Berry, Fleetwood Mac, The Beatles, Aretha Franklin, The Rolling Stones, The Hollies, The Mamas & Papas, Creedence Clearwater Revival, The Beach Boys, The Coasters zijn namen die onder andere in de koffer van Big Jimmy te vinden zijn. 
 

Big Jimmy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Big Jimmy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Big Jimmy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Big Jimmy
Big Jimmy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095