Klanttevredenheid
9
Ben Cramer boeken

Wil je Ben Cramer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ben Cramer voor een evenement.

Biografie Ben Cramer

Van levenslied zanger tot gerenommeerd musicalster met allure! 

Ben Cramer werd op 17 februari 1947 in Amsterdam geboren. Al op zeer vroege leeftijd ontwikkelde hij een grote interesse in muziek. In 1967 werd zijn eerst single 'Zaizaizaizai' uitgebracht. Na deze single volgde een aanzienlijke lange rij hits. In 1973 vertegenwoordigde Ben Cramer Nederland op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg. De daarop volgende jaren tourde hij door de hele wereld. 

Er kwam in 1986 een wending in zijn solo-carriere. Hij speelde toen de rol van Peron in de musical Evita. Daarna volgden vele succesvolle optredens in diverse musicals, zoals The Phantom of the Opera, Chicago, Aida, Chess en Beauty and the Beast. Naast zijn theateractiviteiten bleef hij ook werken aan zijn solocarriere. Tevens speelde hij gastrollen in o.a. Baantjer, Spangen, Flodder en vertolkte hij rollen in de bioscoopfilms 'De Zeemeerman' en 'Filmpje'. 

Hij is veelvuldig op de vaderlandse podia te vinden. Vanzelfsprekend brengt hij zijn oude bekende hits, maar zingt hij ook evergreens, ballads en dance-classics. Deze veelzijdige zanger / entertainer is dus op ieder evenement inzetbaar! 

Daarnaast is Ben Cramer te boeken voor "Musical - Highlights". Liedjes uit de top musical Phantom of the Opera, Miss Saigon, Les miserables etc... ondersteund door een uitgeballanceerde lasershow en eventueel gastoptreden van een zangeres.

Ben Cramer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ben Cramer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ben Cramer boeken
Ben Cramer boeken
Ben Cramer boeken

Ben Cramer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ben Cramer boeken
Ben Cramer boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095