Klanttevredenheid
9
Bert Heerink boeken

Wil je Bert Heerink boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert Heerink voor een evenement.

Biografie Bert Heerink

Het stoere stemgeluid van zanger Bert Heerink is uiterst herkenbaar. Als zanger bij de hardrockband Vandenberg scoorde Heerink ooit wereldwijd hits als ‘Burning Heart’. Als solo-artiest timmert hij nog steeds aan de weg.

Burning Heart Muzikant Bert Heerink zingt bij regionale bands, totdat Ad van den Berg hem vraag als zanger bij de hardrockband Vandenberg. Met deze band heeft Heerink ook internationaal succes. In de jaren tachtig van de twintigste eeuw scoort Vandenberg de wereldhits ‘Burning Heart’ en ‘Different Worlds’. Na zijn vertrek bij Vandenberg treedt Heerink toe tot de heavy metal band Picture, waarmee hij enkele Nederlandstalige albums opneemt. In 1995 verleent hij bovendien muzikale medewerking aan een aantal reclamespotjes van het biermerk Heineken. Van 2000 tot 2006 zingt Heerink bij de band Kayak. In 2002 treedt hij ook op met de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht in de rockmusical ‘Tommy’. In 2005 en 2006 gaat Heerink andermaal met de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht op tournee, nu met het programma ‘Queen in Concert’. Daarnaast verzorgt hij een muzikaal feestprogramma met Peter Groot Kormelink en Erik Mesie en neemt hij met zijn zus Saskia het album ‘Purify’ op.

Projecten In 2007 en 2008 gaat Bert Heerink met het Noord Nederlands Orkest (NNO) op tournee met het cross-overprogramma ‘Symphonic echoes of Pink Floyd’. In 2009 brengt Heerink het album Better Yet uit, dat nummers bevat van songwriters als Jeff Silbard en Russ Ballard. Vanaf 2012 werkt hij mee aan het project My Brainbox van Jan Akkerman. Sinds 2013 zingt hij verder bij Pink Floyd Project.

Bert Heerink boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bert Heerink boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bert Heerink boeken
Bert Heerink boeken
Bert Heerink boeken

Bert Heerink boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bert Heerink boeken
Bert Heerink boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095