Klanttevredenheid
9
Belle Perez boeken

Wil je Belle Perez boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Belle Perez voor een evenement.

Biografie Belle Perez

Een 20-jarig jubileum is vaak reden tot stilstaan en terugkijken naar wat is geweest. Maar niet wat zangeres Belle Perez betreft. Zij kijkt het liefst vooruit, naar nieuwe uitdagingen, mooie projecten, andere podia.
 

Spaanse Roots

Haar Spaanse roots vind je terug in haar muziek, maar eigenlijk in haar hele wezen. Niet voor niets heeft ze nog steeds de Spaanse national­iteit. ‘Spanje zit in mij, in mijn vurigheid maar ook in mijn verlangen naar rust, eenvoud en stilte’, zei ze ooit.

Als Belle Perez het podium bestijgt, zindert het in de zaal. Met bijna 20 jaar ervaring als artiest is Belle synoniem voor klasse en kwaliteit. Ze trakteert haar publiek gegarandeerd op een onvergetelijke avond! 
 

Stevig portie latin 

Met Fiesta Perez vuurt Belle een stevige portie latin af – snediger, sensueler en stoerder dan ooit. Met begeleiding van 5 super muzikanten brengt ze gedurende 75 minuten gepeperde latin-pop in een stomende set die oude en nieuwe hits naadloos in elkaar doet vloeien.

De Latijns-Amerikaanse hit Despacito bewees al dat latin gloeiend actueel is. Het nieuwe oeuvre van Belle past in datzelfde straatje – dansbaar, aanstekelijk en helemaal up-to-date.

Met Fiesta Perez stoft Belle het traditionele Spanje van zich af en slaat ze een nieuwe muzikale weg in. Met bloedhete vibes en uptempo ritmes die de zaal op zijn grondvesten doen daveren. Kortom: Fiesta Perez!

Belle Perez boeken doe je bij Viking Entertainment!

Belle Perez boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Belle Perez boeken

Belle Perez boeken?

EUR Prijs v.a. € 3775,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Belle Perez boeken
Belle Perez boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095