Klanttevredenheid
9
Belinda Kinnaer

Wil je Belinda Kinnaer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Belinda Kinnaer voor een evenement.

Biografie Belinda Kinnaer

Belinda begon haar professionele muzikale carrière in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was ze de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden.

Belinda Kinnaer boeken

Belinda heeft 20 jaar in de band Commercial Break gezeten, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen.

Een tijdje later nam Belinda twee duetten op met haar goede vriend Ronnie Tober, genaamd: “Het zijn van die kleine dingen” en “Geluk”. Daarna begint Belinda aan haar solocarrière met “If tomorrow never comes”. Begin 2019 kwam het prachtige duet “Oneindig” uit samen met Wolter Kroes.

Boekingen Belinda Kinnaer

Ook heeft  Belinda enkele weken op nummer 1 gestaan in de Oranje Top 30. Maar ook in 2018 haalde ze de eerste plek in de lijst met de plaat “De tijd van m’n leven”.

Belinda Kinnaer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Belinda Kinnaer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Belinda Kinnaer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Belinda Kinnaer
Belinda Kinnaer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095