Klanttevredenheid
9
Barend van Deelen boeken

Wil je Barend van Deelen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Barend van Deelen voor een evenement.

Biografie Barend van Deelen

Geboren in de tijd dat Nederland het ene na het andere hoogtepunt beleeft… We hebben het over de zomer waarin Nederland Europees Kampioen voetbal wordt.
 

Na een zware bevalling komt op 19 juni 1988 in het ziekenhuis te Amersfoort Barend van Deelen onafgebroken huilend op aarde. Dat huilen gaat nog even verder, als blijkt dat zijn huis niet in Amersfoort zelf staat, maar in de Betuwe. Scherpenzeel om precies te zijn.
 

Op de kleuterschool wordt al snel de volgende conclusie getrokken: Barend kan niet zo heel veel, het enige waar hij een ruime voldoende voor haalt is… praten.
 

Eerste stappen in het radiolandschap

Na het doorlopen van talloze scholen raakt Barend in 2006 besmet met een virus dat naast de ‘oranjekoorts’ het enige positieve virus op deze aarde is. Het radiovirus. Dit virus zorgt ervoor dat Barend zich meldt bij de selectiedagen van de Veronica Radioschool. En hij wordt nog aangenomen ook!

Tijdens deze periode loopt Barend stage bij Decibel Amsterdam. Dat bevalt van beide kanten goed, want al snel krijgt Barend een contract en een dagelijks programma. Inmiddels heeft Barend radio-ervaring opgedaan in zowel de ochtend, de middag als de avond.
 

Barend in de nacht op 3FM

En daar komt nu het laatste dagdeel bij: de nacht. Want sinds 1 juli 2009 presenteert Barend iedere donderdag- op vrijdagnacht tussen 01.00 en 04.00 zijn programma Barend op 3FM.
 

Barend en Wijnand

En the story continues... net voor het sluiten van de transfermarkt maken Barend en Wijnand de stap van de nacht naar de zondagavond. Vanaf september 2012 is het gelijknamige programma Barend en Wijnand te horen als opvolger van Bring It On, iedere zondagavond tussen 18:00 en 20:00 uur. Daarnaast mag het duo sinds september 2012 iedere vrijdagnacht tussen 04:00 en 07:00 uur nachtbraken op 3FM. 

Barend van Deelen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Barend van Deelen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Barend van Deelen boeken

Barend van Deelen boeken?

EUR Prijs v.a. € 950,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Barend van Deelen boeken
Barend van Deelen boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095